Populárny slovenský pianista Jozef Hollý v sobotu 19. júna v Terchovej odštartoval svoju letnú koncertnú šnúru pod holým nebom a navodil fanúšikom zimomriavky aj slzy radosti. Vypredaný open-air koncert totiž pre Terchovčanov ukončil obdobie dlhých mesiacov bez živých koncertov.

Jozef Hollý so svojou deväťčlennou zostavou hudobníkov na pódiu predviedli šou plnú energie, radosti a emócií. Fanúšikovia zase hlasným burácaním po každej skladbe aj spontánnym výskaním počas vystúpenia dávalo najavo, že podobné zážitky už ľuďom veľmi chýbali. O to viac si to užili aj samotní umelci.

"Koncert sme si užili plnými dúškami. Bolo to ako nádych po dlhom čase pod vodou... Všetci sme sa už veľmi tešili na živé publikum. Dlho predtým som nevidel u mojich chalanov takú chuť hrať ako pred týmto koncertom. Máme za sebou náročné obdobie, pretože nemať spätnú väzbu publika je pre umelca veľmi ubíjajúce. Pre mňa určite. Verím, že to najhoršie už máme za sebou," zhodnotil Jozef Hollý.


Vystúpenie v Terchovej bolo prvým koncertom z letnej koncertnej šnúry Jozefa Hollého. Výber skladieb bol špeciálne prispôsobený atmosfére teplých letných večerov. Okrem známych filmových melódií a klasických diel Vivaldiho či Mozarta v špeciálnych úpravách zazneli aj skladby od Michaela Jacksona, Queen či Lady Gaga. Skrátka program nabitý tým najlepším z najlepšieho naprieč históriou a rôznymi žánrami.

Neopakovateľnú atmosféru Piano Show Jozefa Hollého môžete v najbližších týždňoch zažiť aj v ďalších slovenských mestách.

Letné koncerty Jozef Hollý Tour 2021:

17. 7. (20:00) - Amfiteáter Banská Štiavnica - vstupenky
19. 8. (19:30) - Amfiteáter InPARK, Bratislava - vstupenky
27. 7. (19:00) - Amfiteáter Nové Zámky - vstupenky
4. 9. (19:00) - Čutkovská dolina, Ružomberok - vstupenky


Vstupenky:  

Zdroj: PR článok (Hudba.sk edit)