Bratislavská skupina Para, ktorá patrí medzi naše najlepšie koncertné kapely, dostane aj tento rok do varu publikum na festivale Žákovic Open. Chalani z Pary predvedú od 25. do 26. júla na podujatí s rodinnou atmosférou svoje energické hity a fanúšikov dokonca roztancujú aj rock'n'rollom.

Bratislavská kapela sa rodinného festivalu v Trenčianskych Bohuslaviciach už nevie dočkať. Spevák Lasky sa tento rok opäť chystá prekonať svoj rekord v plávaní na ľuďoch a teší sa aj na povestný futbal s fanúšikmi. Para pritom vystúpi na festivale Žákovic Open už po deviatykrát a aj preto chystá špeciálny koncertný program.

"Festivaly máme veľmi radi, užívame si leto, slnko, kapely a priateľov. Žákovic Open je špeciálny, hráme tu po deviatykrát, je to takmer rodinná akcia. Vždy si tu radi požúrujeme. Je to náš obľúbený festival, kde vždy prekonávam rekordy v plávaní na ľuďoch... Zahráme náš program, ale aj trochu pritvrdíme, budeme hrať rock'n'nroll," teší sa spevák Lasky.

Vstupenky: Predpredaj.sk

Na festivale budú mať fanúšikovia jedinečnú príležitosť užiť si najväčšie hity kapely, medzi ktoré patrí aj ich posledný hudobný počin E daj nasvaľi. "Určite na Žákovic Open zahráme aj náš ostatný singel, ktorý sme nahrali so skvelou rómskou kapelou Sendrejovci a rapermi Moja reč. Okrem toho bude tento rok s nami hrať akordeonista od Sendrejovcov - Tibor," doplnil basgitarista, spevák a hlavný textár Pary Matúš Vallo.

Skupina Para plánuje celé leto hrať na festivaloch a užiť si tak slnko a festivalovú atmosféru. Na jeseň však pripravuje veľké prekvapenie - turné so skupinou Le Payaco. "Na jeseň sa chystáme na spoločné turné. Práve dolaďujeme detaily a v októbri sa tešíme na našich fanúšikov v 11-tich slovenských mestách. Je super, že odpálime spoločné turné so skupinou, s ktorou sme v podstate začínali. Na budúci rok sa chystáme pracovať na nových skladbách, máme veľa nápadov, ktoré čakajú na rozpracovanie," uviedol Matúš Vallo.

Dovtedy si však fanúšikovia dobrej zábavy a rodinnej atmosféry budú môcť Paru vychutnať na festivale Žákovic Open spoločne s ďalšími skupinami ako Hex, Korben Dallas, Le Payaco, Moja reč, Billy Barman, Xindl X či Midi Lidi. Vstupenky na podujatie sú v predaji v sieti Predpredaj.sk.


Informácie pre Hudba.sk poskytla Nora Krchňáková z agentúry Propaganda House. Text článku bol upravený redakciou.

Foto: Facebook.com/PARA.Brutalna.Zostava

Súvisiaci interpreti: Para