Legendy Open Air Tour 2021 je spoločné turné slovenských hudobných stálic, ktoré odštartovalo v prvú prázdninovú nedeľu. Momentálne majú Beáta Dubasová, Janko Lehotský, Pavol Hammel a Vašo Patejdl za sebou desať koncertov, v rámci ktorých precestovali od východu na západ celé Slovensko. To však nie je všetko a v auguste pribudne ďalších sedem zastávok.

Dva hrady a osem amfiteátrov. Tak vyzerala prvá, júlová časť veľkého spoločného turné slovenských hudobných legiend, ktoré fanúšikom zaspievali hity ako Dievča z reklamyUčiteľka tancaTy, ja a môj brat (Sklíčka)NepriznanáSme také aké smeZRPŠVeľký sen moraAk nie si mojaVráť mi tie hviezdyMopedováDievčatáÚsmev či Medulienka.

Beáta DubasováJanko Lehotský, Pavol Hammel a Vašo Patejdl sa zhodujú, že najväčším zážitkom bolo pre nich vystúpenie na Spišskom hrade a jeho jedinečná koncertná atmosféra. Bývalý dlhoročný líder skupiny Modus dokonca priznal, že to bola jeho úplne prvá návšteva tejto dominanty Spiša. "Nikdy v živote som tam nebol – až teraz vďaka nášmu spoločnému koncertu! Ale musím priznať, že všetky naše koncertné miesta boli krásne, lebo som tu s kolegami, s ktorými máme spoločný jasný zámer – urobiť ľudí šťastnými... Či sa to podarilo, to už musia zhodnotiť oni," hovorí Janko Lehotský.

Augustová časť turné prinesie ďalšie vystúpenia v Hlohovci, Malackách, Skalici, Zlatých Moravciach, Východnej, Banskej Štiavnici a Detve. Vašo Patejdl sa špeciálne teší na amfiteáter vo Východnej, na ktorý má krásne spomienky. "Už pred rokmi sme tam hrali s Elánom a bola to neopakovateľná atmosféra – týmto by som rád pozval všetkých fanúšikov, ale nielen do Východnej – tešíme sa na všetky koncerty a naše stretnutia v auguste!"

Augustové koncerty Legendy Open Air Tour 2021:

5. 8. - Hlohovec, Amfiteáter
6. 8. - Malacky, Kaštieľ 
9. 8. - Skalica, Františkánska záhrada
10. 8. - Zlaté Moravce, Amfiteáter
16. 8. - Východná, Amfiteáter
17. 8. - Banská Štiavnica, Amfiteáter
18. 8. - Detva, Amfiteáter

Všetky koncerty začínajú o 19:00.

Vstupenky:  

Prečítajte si rozhovor: Na slovíčko s hviezdami Legendy Tour 2021: Dubasová, Hammel, Lehotský, Patejdl

Informácie a foto redakcii Hudba.sk poskytol PR manažér Ján Kakaščík. Text správy sme upravili.

Foto: Ľuboš Prager