Americká speváčka Katy Perry podporila album svojho priateľa, speváka Johna Mayera s názvom Paradise Valley, ktorý vyšiel 20. augusta. Urobila tak prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter.

"Dnes o polnoci sa na iTunes udeje niečo naozaj špeciálne. Môj neuveriteľne inšpirujúci priateľ vydá veľkolepý album s názvom Paradise Valley," napísala a dodala, že jej obľúbenou skladbou z albumu je pieseň Who You Love, ktorá je ich spoločným duetom.

Text skladby je akýmsi pohľadom do vzťahu hviezdneho páru, ktorý už dvakrát skrachoval. Dvojica je však opäť spolu, čo dokazuje aj spoločne napísaný song. Na konci piesne je možné počuť aj smiech Katy Perry, na margo ktorého speváčka pre rádio Sirius XM povedala, že bola jednoducho šťastná a zachytáva skutočný moment.


John Mayer má na konte okrem spomínaného albumu aj ďalších päť sólových štúdioviek - Room For Squares (2001), Heavier Things (2003), Continuum (2006), Battle Studies (2009) a Born And Raised (2012). Medzi jeho najznámejšie piesne patria Daughters, Your Body Is A Wonderland, Waiting On The World To Change alebo Gravity.

Tridsaťpäťročný spevák, ktorý má na konte sedem cien Grammy, má za sebou vzťahy s množstvom svetoznámych žien. Medzi jeho bývalé priateľky patria Jennifer Love Hewitt, Jessica Simpson, Minka Kelly, Jennifer Aniston či Taylor Swift. Jeho vzťah s Katy Perry sa začal v auguste 2012.

Prvými singlami z jeho novinky Paradise Valley sú piesne Paper Doll a Wildfire.


Zdroj: SITA (Digitalspy.co.uk, archív)
Foto: AP Photo/Carolyn Kaster

Súvisiaci interpreti: John Mayer, Katy Perry