Napriek tomu, že je leto, o nové single a videoklipy hudobných hviezd nie je núdza. Okrem Lady Gaga či Cher tento týždeň svoje nové videá predstavili aj ďalšie tri veľké mená. Elton John sa hlási so skladbou Home Again, Enrique Iglesias má novinku s názvom Turn The Night Up a Avril Lavigne oslavuje detský rock'n'roll.

Britský spevák Elton John vydá už 16. septembra nový album The Diving Board. Prvou ochutnávkou je singel Home Again, ktorého čerstvo zverejnený videoklip začína záberom na sediaceho šedivého muža. Ten sa vydá na cestu domov a čím viac sa k nemu blíži, tým je mladší. Spomínaný album bude obsahovať 15 piesní, no dostupná bude aj deluxe verzia so štyrmi skladbami navyše, bonusovým DVD a knihou. "Musím sa vrátiť späť k mojím starým veciam, aby som mohol zase napredovať. Je nová doba a ja chcem zase začať nahrávať nové skladby. Nezaujíma ma minulosť, ale chcem vedieť, či sa môžem zlepšiť," povedal slávny hudobník o pripravovanom albume.


Španielsky ženský idol Enrique Iglesias zverejnil videoklip k novému singlu Turn The Night Up. Vo videu sa spevák drahým autom odvezie na párty, ktorá sa postupne stupňuje. Samotný singel by mal oficiálne vyjsť 28. októbra, pričom by sa mal nachádzať aj na spevákovom desiatom štúdiovom albume. Ten by sa mal do predaja dostať tiež túto jeseň.


Avril Lavigne taktiež chystá nový album a po pilotnom singli a videoklipe Here's To Never Growing Up prichádza mesiac po zverejnení druhého singla Rock N Roll s ďalším videom. V chaotickom klipe, ktorý kombinuje animáciu a hrané video, sa kanadská speváčka predstavuje ako bojovníčka so zlom. Bojuje v ňom proti rôznym komixovo bláznivým protivníkom a nechýbajú ani dievčenské bozky. Detský rock'n'roll je jednoducho jej parketa. Album s eponymným názvom sa dostane na trh 5. novembra. 


Zdroj: SITA (Digitalspy.co.uk), Musicserver.cz
Foto: Facebook.com/Enrique

Súvisiaci interpreti: Avril Lavigne, Elton John