Spevák a hudobník Peter Cmorik vydáva po štyroch rokoch nový album s názvom ...o Tebe. Väčšinu piesní, ktoré sa na štúdiovke nachádzajú, si napísal sám, s textami mu však pomohli Vlado Krausz, Miroslava Vorobjevová či Jana Kirschner. Tá okrem toho napísala aj hudbu k dvom pesničkám.

Súčasťou albumu bude bonusová vianočná skladba Len tento deň, ktorú Cmorik naspieval s Mirkou Partlovou a aj stále aktuálny singel Každá minúta. Štúdiovka ...o Tebe bude spevákovou štvrtou, ale zároveň prvou, na ktorej pracoval pod vlastným vydavateľstvom.

"Je to pre mňa celkom nová skúsenosť, pracovali sme na tomto albume iným spôsobom ako na predošlých a spoločnými silami sme ho aj produkovali, a nechávali veci plynúť vlastnou cestou, nič sme neznásilňovali a preto mám pocit, že je prirodzený a na nič sa nehrá," uviedol Peter Cmorik.

"Mám na ňom asi najväčší autorský prínos zo všetkých predošlých albumov a preto mi aj najviac prirástol k srdcu. Ďakujem Janke Kirschner za dve pesničky, ktoré sú krásne a dúfam že spolu s ostatnými zanechajú dobrý dojem z počúvania," dodal.

Zoznam skladieb na albume:

1. Bude nám dobre
2. Ak umriem dnes
3. Čierna diera
4. Táto Ppeseň
5. Kam som rozum dal
6. Tulák
7. Každá minúta
8. Ako láva
9. Premýšľam nad tebou
10. Inner Peace
11. Len tento deň


Peter Cmorik po prvý raz zaujal verejnosť v roku 2006 v rámci účinkovania v druhej sezóne súťaže Slovensko hľadá SuperStar, ktorú napokon aj vyhral. V rovnakom roku vydal aj debutový album Nádherný deň a postupne naň nadviazal ďalšími dvoma štúdiovkami - Žijem ako viem (2007) a Jedno si želám (2009).

Zdroj: SITA
Foto: archív speváka

Súvisiaci interpreti: Peter Cmorik