Kapela Sám Sebou vydáva romantický singel spolu s videoklipom. "Pieseň Šálky sa tentokrát rodila veľmi ľahko. Prvotne som poslal krátke demo bez textu nášmu textárovi Ferimu Pavolovi. Feriho táto hudba hneď oslovila a o pár dní sme sa stretli a začali sme pracovať na texte. Pieseň v sebe ukrýva krásnu myšlienku a pevne veríme, že sa bude našim fanúšikom páčiť," hovorí Matúš Fifik.

Zároveň kapela k svojmu desiatemu výročiu vydáva aj nový album, ktorý nesie názov X. "Sme veľmi radi, že môžeme naše desiate narodeniny oslaviť vydaním nového albumu. Na albume X sme pracovali vyše 2 roky a poslucháči na ňom nájdu naše najväčšie hity ako Znova sa zamiluj, V šťastí aj nešťastí, Na čom záleží a okrem toho, samozrejme, aj nejaké novinky. Je to časozberný album, ktorý je určite náš najlepší a najvyspelejší a budeme veľmi radi, keď nás fanúšikovia podporia jeho kúpou a tým pádom podporia aj našu kapelu, aby mohla aj naďalej napredovať," dodal spevák Matúš Fifik.

K novému singlu kapela natočila aj krásny videoklip. "Celý námet videoklipu sme nechali na režiséra a skvelého kameramana Michala Smoleňa z firmy Promiseo. S Michalom sme spolupracovali už na niekoľkých videoklipoch a opäť odviedol skvelú prácu. Vo videoklipe su zachytené krásne zábery z prírody a o hereckú rolu sa tentokrát postarali skvelí herci Adriána Brnčalová a Filip Bajjani za čo im veľmi pekne ďakujeme," uzavrel líder kapely.


Informácie a foto redakcii Hudba.sk poskytol Matúš Fifík z kapely Sám Sebou.

Foto: Slavomír Vavrek