Americká heavymetalovová kapela Lamb of God pripravuje nový album. Informáciu potvrdil v rozhovore pre magazín Consequence Of Sound gitarista skupiny Mark Morton.

"Má to energiu. Máme veľa nápadov a v uplynulom období sme na tom aktívne pracovali. Nemôžem vám dať žiadne dátumy. Neviem, či sa dostane na trh v roku 2019 alebo 2020, no môžem povedať, že dávame dokopy nejaké nové skladby a znie to naozaj dobre," uviedol muzikant.

Lamb of God, ktorí pochádzajú z Richmondu v štáte Virginia, pôsobia na scéne od roku 1994. Pod týmto menom vydali sedem albumov, pričom ako Burn the Priest, čo je pôvodný názov formácie, ponúkli eponymný album (1999) a štúdiovku Legion: XX (2018). Súčasnú zostavu tvoria okrem Mortona aj Randy Blythe (spev), Willie Adler (gitara), John Campbell (basgitara) a Chris Adler (bicie). Lamb of God majú na konte päť nominácií na Grammy, koncertovali napríklad na putovnom Ozzfeste či britských podujatiach Download Festival a Sonisphere Festival. V rokoch 2008 až 2010 boli predskokanmi kapely Metallica na jej World Magnetic Tour.

Zdroj: SITA (Blabbermouth.net, archív)
Foto: Obscure Promotion PR

Súvisiaci interpreti: Lamb of God