Slovenský hudobník a pesničkár Martin Bohém vydal nový singel s názvom Vášne. Názov by možno mohol naznačovať, že ide o romantickú a pokojnú skladbu. No opak je pravdou. Pieseň hovorí o vášňach, ktoré sú ako chladný mráz.

Samotný Martin Bohém o novinke povedal: "Sú ako silný vietor, ktorý nás ovanie keď im niekto prepadne. Sú ako rýchla rieka, ktorá cez nás tryská, keď sa v hlave blýska. A sú ako chladný mráz, ktorý v nás zostane po tom všetkom, keď sa premieša strach zo zmätkom. V tejto piesni opisujem pocit, ktorý každý pozná. Každý ho už zažil. Je to výkrik, ktorý všetko zmrazil." 

Skladba sa nahrávala v štúdiu trenčianskej kapely Volume v spolupráci s jej frontmanom Majom Krátkymi a o mastering sa postaral Jozef Nováček. Obal singla Vášne zhotovil šikovný fotograf Martin Driensky.  Pieseň Vášne môžu poslucháči nájsť na platformách ako Spotify, Apple Music, iTunes, TikTok, Google Play, Amazon, Deezer a mnohých ďalších. Okrem iného je k dispozícií aj na sociálnych sieťach hudobníka a jeho kapely The Bohems  (Facebook, Instagram).
       

Informácie a foto redakcii Hudba.sk poskytla manažérka Barbara Baisová.

Foto: Martin Driensky