Mladý raper a spevák Oskar zverejnil video k debutovému singlu Trezor. Natočil ho Daniel Kristl a ukážu sa v ňom členovia Club 17, OWER, Z!GS, Skelly a samozrejme Oskar. Svoju sekundu si ukradol Edúv Syn, ktorý síce nie členom Club 17, ale v klipe sa objavil.

"Moja cesta k hudbe nebola cestou, moje prvé spomienky z detstva sú hudbou, všetko je pre mňa hudbou a hudba je pre mňa všetkým. Keď som mal 8 rokov, býval som na dedine v okolí Košíc, kde bol obrovský detský domov. V ňom som mal väčšinu kamarátov, písali sme spolu texty, rapovali do inštrumentálov, ktoré sme našli na CDs," odhaľuje svoju minulosť Oskar.

Song Trezor predznamenáva nový album, ktorý vychádza už v marci 2020. "Keď som nahrával nové skladby, teda skladby z albumu, stáli pri mne ľudia, ktorí pri mne stáli od začiatku a budú stáť do konca. Moja partia, banda, crew, hood - jedným slovom rodina. Tí, čo tu boli od začiatku a tiež žijú hudbou sú hosťami projektu Nonsense," uviedol Oskar.


Singel vychádza spoločne s klipom. "Club 17 je label, ktorý som založil, keď som mal 17 rokov. 27 Club je skupina vplyvných umelcov, ktorí zomreli práve, keď mali 27. Už keď som mal 17, tak som mal za sebou toho toľko, čo málokto zažije za celý život. A preto od sedemnástich robím len to, čo chcem. Nič ma nedokáže zastaviť, milujem hudbu a budem ju robiť, pretože to je to, čo chcem. Pod Club 17 patrí najmä moja Košická crew 667 HOOD, ale aj mnoho ďalších umelcov. Zvukoví inžinieri, producenti, raperi, grafici. Je nás momentálne okolo 20, ale určite chcem tento rok pojem 17 rozširovať nie len o nových fanúšikov, ale aj o nových členov," dodal.

Informácie a foto redakcii Hudba.sk poskytol Tomáš Karpel. Text správy sme upravili.