V piatok 28. marca o 19:00 predstaví svoju novú hudobnú šou v Košiciach v priestoroch Diamond People Clube (Štúrová ulica 44) talentovaná slovenská speváčka Celeste Buckingham. Vystúpi spoločne s Martinom Harichom.

Porotkyňa X Factoru, aktuálna držiteľka prestížneho ocenenia MTV EMA Best Czech/Slovak Act, víťazka cien TV Očko a OTO v kategórii speváčka roka a najnovšie i laureátka americkej ceny Radio Disney Music Award 2014 v kategórii The Freshest – Best New Artist, vystúpi na spoločnom koncerte so spevákom Martinom Harichom, s ktorým tvoria už vyše troch rokov pár.Dvojica vzťah dlho tajila, s pravdou von vyšiel Martin Harich v decembri minulého roka na krste speváčkinho druhého albumu Where I belong.  Harich najnovšie žiari v muzikáli Matúš Čák Trenčiansky na doskách košického Divadla Cassia.

Dvojica sa predstaví 28. marca o 19:00 v priestoroch Diamond People Clubu na Štúrovej ulici. Line-up večera doplní Karolína Majerníková alias Lina Mayer, speváčka, ktorá má taktiež na konte účinkovanie v súťaži SuperStar, ale aj v muzikáloch na Novej scéne, spievanie s big bandom počas šou Let´s Dance i účasť v českej verzii tanečnej súťaže. V roku 2012 upútala pozornosť debutovým singlom Dream. Po skončení koncertu sa návštevníci zabavia na následnej afterparty.

Informácie pre Hudba.sk poskytol Tomáš Čižmárik.

Foto: Marko Erd - archív Hudba.sk

Súvisiaci interpreti: Celeste Buckingham, Martin Harich