Americké spevácke trio American Divas odohrá svoj jediný tohtoročný koncert na Slovensku už o mesiac v Banskej Bystrici. Hosťami ich programu budú spevák Peter Cmorik, popredný slovenský inštrumentalista Henry Tóth a americký spevák, skladateľ a multiinštrumentalista Alfred McCrary.

Koncert v Banskej Bystrici, ktorý sa uskutoční 26. apríla v Aule SZU, sľubuje veľkolepú show na americký spôsob. "Ako hosť American Divas som absolvoval už niekoľko koncertov a musím povedať, že aj pre mňa to bol skvelý zážitok," povedal Peter Cmorik. "Rád som prijal pozvanie i tentokrát a sľubujem, že diváci sa majú na čo tešiť," dodáva spevák, ktorý sa pred pár dňami stal otcom dvojičiek Petra a Štefana.

"Spolupracovali sme už aj v minulosti, jeho hlas a talent sú očarujúce," pochválila viacnásobného držiteľa Zlatého slávika Natascha Wright. Okrem nej tvoria zostavu American Divas aj speváčky Dorrey L. LylesPamela O'Neal. Všetky majú na konte spolupráce s takými hviezdami ako Chris Rea, Michael Bolton, Mariah Carey či Janet Jackson. Natascha Wright spolupracovala aj s DJom Bobom či projektom Haddaway a bola tiež členkou populárnej tanečnej formácie La Bouche. Vlani absolvovala spolu s Alfredom McCrarym úspešné vianočné turné po slovenských mestách (reportáž).

Jarná šou American Divas v Banskej Bystrici bude tento rok jediným vystúpením formácie na Slovensku. Svetovo uznávané spevácke trio sa už na slovenské publikum veľmi teší a má pre fanúšikov nachystané aj prekvapenia. Chýbať nebude ani partner Natasche Wright Alfred McCrary - skladateľ a spevák, ktorý sa podieľal na nahrávkach Michaela Jacksona. Aranžoval napríklad vokály v hite You Are Not Alone, spolu napísali niekoľko ďalších piesní. Okrem Kráľa popu spolupracoval aj s Rayom Charlesom, Stevie Wonderom, Dianou Ross či Eltonom Johnom.

Vstupenky:  Predpredaj.sk


Informácie a fotografie redakcii Hudba.sk poskytla Veronika Víťazová z produkčnej spoločnosti Key Art Agency. Tlačovú správu sme upravili.

Foto: koláž Hudba.sk