Organizátori multižánrového podujatia, ktorého ôsmy ročník sa uskutoční 19. a 20. júna na prírodnom kúpalisku Delňa v Prešove, zverejnili prvú časť lineupu. Fanúšikovia sa na Dobrom festivale môžu tešiť aj na jeden z najúspešnejších slovenských projektov - Made in Slovakia v podaní kapely IMT Smile a umeleckého súboru Lúčnica.

V dvakrát vypredanej Steel aréne a trikrát vypredanej Inchebe videlo v decembri unikátne hudobno-tanečné predstavenie Made in Slovakia takmer 30-tisíc ľudí. O alšie vystúpenia spoloného projektu kapely IMT Smile a umeleckého súboru nica pod taktovkou režiséra Jána urovíka je odvtedy neutíchajúci záujem, ale len dva letné festivaly sa môžu pochváli programom obohateným o toto unikátne spojenie - fanúšikmi aj kritikmi oceňovanú umeleckú šou môžete vidieť počas tohto leta iba na Topfeste a na Dobrom festivale.

Ivan Tásler a Lúčnica v Inchebe, 13.12.2014 Zdroj: Marko ErdViac fotografií z predstavenia Made in Slovakia

Po troch rokoch návrat na Delňu

"Ke sme v decembri 2014 odohrali namiesto plánovaných dvoch koncertov kvôli vekému ohlasu alšie tri, bolo nám jasné, že len týmto naša spolupráca nekoní. Minulý rok vystúpil umelecký súbor Lúnica a kapela IMT Smile na Dobrom festivale v samostatných vystúpeniach a ja som vemi rád, že tento rok vystúpime spolone a že aj fanúšikovia, ktorí sa na decembrové koncerty pre nedostatok vstupeniek nedostali, si budú môc toto vystúpenie vychutna práve u nás doma v Prešove," vyjadril sa Miro Tásler, člen IMT Smile a zároveň organizátor festivalu.

Dobrý festival tento rok chystá pre návštevníkov viacero prekvapení. Okrem toho, že sa po troch rokoch vracia z prešovského amfiteátra na prírodné kúpalisko Dela, organizátori pripravujú aj množstvo nových atrakcií, ktoré dokonale vyplnia bohatý dvojdový program.

Okrem IMT Smile a umeleckého súboru Lúnica sa na festivale v dňoch 19. a 20. júna predstavia aj Inekafe, Slobodná Európa, Zóna A, Chiki Liki Tu-a, Heenine oi, Družina či Katka Košová. Mená ďalších interpretov budú odhaľované postupne. 

Vstupenky:  Predpredaj.sk


Zdroj: PR (úprava: Hudba.sk)
Foto: Marko Erd - archív Hudba.sk

Súvisiaci interpreti: IMT Smile