Po úspešnom vianočnom albume ocenenom zlatou platňou prichádza speváčka Janais s novým videoklipom. Ten natočila k piesni Money pod bratislavským mostom Lafranconi.

To, že videoklip môže byť zábavný a pritom producentsky nenáročný, potvrdzuje Janais s novinkou Money. Text piesne hovorí o tom, že pracovať celé dni na peniaze, za ktoré si potom väčšina z nás aj tak nemôže plniť sny, nie je vôbec zábavné.

"Väčšinou nás do práce ženie najmä fakt, že z kolegov sa stali časom priatelia a v ich spoločnosti je nám dobre. My s chalanmi z kapely sme naozaj dobrý tím a máme k sebe blízko aj po ľudskej stránke. Práve preto sme nemali k videoklipu napísaný žiadny veľký scenár. Úlohou kameramana bolo zachytiť na videu dobrú náladu, humor, že je nám spolu proste dobre," povedala Janais.


O tom, že im to v kapele naozaj funguje, svedčí aj to, že v rovnakej zostave hrajú už viac ako päť rokov. Po prvýkrát upútala speváčka silou svojej akustickej zostavy vo videoklipe k piesni Heart, natočenom v centre Bratislavy. Podobne je to aj v piesni Money, kde gitara, kontrabas, bubon a klavír opäť zastavili nejedného okoloidúceho chodca či cyklistu.

"Máme v kapele radi živé vystupovanie a energiu, ktorá z neho pôsobí priamo na okoloidúcich ľudí, najmä keď sú tam úplne náhodne," prezradila speváčka. Pod kameru a strih sa rovnako ako vo videu k piesni Heart podpísal Jakub Šteinecker, zvuková nahrávka je z dielne Studio 7.

Janais s kapelou môžete najbližšie naživo vidieť na dvoch koncertoch v Bratislave. 26. apríla zahrá na podujatí Večer porozumenia v bratislavskej Mlynskej doline a o deň neskôr na Benefičnom koncerte Klubu detskej nádeje v priestore ZÓNA by Refresher v budove obchodného domu Dunaj.

Informácie a foto pre Hudba.sk poskytol Peter Kothaj, manažér speváčky Janais.

Súvisiaci interpreti: Janais