Richard Müller si síce izoláciu, ktorej nás vystavila pandemická situácia, užil a načerpal nové sily a inšpirácie, no koncertovanie mu už chýba. Aj preto ide v lete za fanúšikmi. Spolu s osemčlennou kapelou im zaspieva najväčšie hity svojej kariéry, no zaznie aj jeho aktuálna novinka Anomália.

Richard Müller využil korona krízu tvorivo. Okrem toho, že viac relaxoval a venoval sa rodine, komponoval hudbu a písal texty. Na začiatku leta je preto nabitý pozitívnou energiou a rád ju odovzdá svojim fanúšikom. "Už sa veľmi teším na koncerty. Navyše, ideme na pekné miesta. Rád vystupujem po holým nebom a ak je to ešte aj na nádvorí hradu, ako napríklad v Kežmarku, umocní to príjemnú atmosféru. Prejdeme krížom Slovensko, od západu po východ," hovorí spevák.

Fanúšikom ponúkne prierez najväčšími hitmi svojej vyše 35-ročnej kariéry. "Bude to trochu komornejšie vzhľadom na obmedzenia súvisiace s ochranou voči pandémii, ktoré musíme rešpektovať," dodáva Richard Müller. Z dôvodu ekonomických dopadov pandémie na celú spoločnosť sa rozhodli organizátori prispôsobiť aj vstupné, ktoré začína už od 17,90 Eur (cena platí do 30.6.). Vstupenky sú v predaji v sieti Predpredaj.sk.

Richard Müller - Leto 2020:

30. 7. - Bojnice, Bojnický dvor 
31. 7. - Banská Štiavnica, amfiteáter
1. 8. - Zemplínska Šírava amfiteáter
2. 8. - Lučenec, amfiteáter
6. 8. - Kežmarok, nádvorie hradu 
7. 8.- Zelená Voda pri Novom meste nad Váhom, amfiteáter  
8. 8. - Trnava, amfiteáter 
28. 8. - Senec, amfiteáter 
29. 8. - Myjava, amfiteáter
30. 8. - Zlaté Moravce, amfiteáter 

Vstupenky:  


Informácie a fotografie redakcii Hudba.sk poskytla Eva Sládková z agentúry Propaganda House. Tlačovú správu sme upravili.

Foto: René Miko