Štyridsaťdeväťročný požiarnik na dôchodku býval týždeň v newyorskom sídle speváckej hviezdy Jennifer Lopez. Tá si už na súde vybavila, aby sa k nej nemohol približovať. Muž sa skrýval v malom domčeku pri bazéne a speváčkina ochranka ho objavila až po šiestich dňoch.

John Dubis na jej pozemku žil v čase, keď Lopez nebola doma. Polícia ho zatkla a momentálne sa nachádza v Suffolk County Jail, odkiaľ sa môže dostať po zaplatení kaucie 100-tisíc dolárov (v prepočte približne 75-tisíc eur). Súdne pojednávanie sa bude konať 28. augusta, pričom Dubis svoju vinu popiera. Ako vysvitlo po jeho zatknutí, začiatkom roka ten istý muž zavolal matke Jennifer Lopez a tvrdil, že je jej syn. Už vtedy sa ocitol vo väzení a bol poslaný na psychiatrické vyšetrenie.

Upratoval aj onanoval

Ako uvádza denník New York Post, fanatik sa v domčeku usadil na začiatku augusta akoby bol pozvaný na návštevu. Spal na hosťovskom gauči a svoje auto odparkoval pred nehnuteľnosťou. Počas celého jeho pobytu pozemok strážila speváčkina ochranka, no dokázal tam pobudnúť nepozorovane takmer týždeň. Videli ho len ľudia zo susedstva, no pri svedectve na polícii uviedli, že si mysleli, že ide o speváčkinho zamestnanca.

Počas svojho pobytu na pozemku s vilou, ktorá má 790 metrov štvorcových a osem spální, bazénom, hosťovským domom či saunou, uverejňoval Dubis na Facebooku pod falošným menom David A Lopez fotografie "z dovolenky" spolu so zvláštnymi komentármi. Ako prezradil polícii, našiel si čas aj na upratovanie - okrem iného vyčistil chodník vedúci k bazénu.

Keď poňho 8. augusta prišla polícia, tvrdil, že je otcom speváčkiných detí a že J.Lo nechala domček pri bazéne otvorený preňho. Tiež otvorene priznal, že onanoval na pozemku, pretože si myslel, že speváčka chcela, aby "svoje semeno rozšíril po celom svete". Polícia v jeho prenajatom aute našla aj niekoľko šialených listov pre prezidenta Obamu a ďalšie známe osobnosti.

Prečítajte si: Jennifer Lopez o svojich začiatkoch: Hádky s mamou, spanie v štúdiu

Zdroj: SITA (Reuters), Nypost.com
Foto: Jenniferlopez.com

Súvisiaci interpreti: Jennifer Lopez