Organizátori festivalu Rock for People predstavujú prvú časť festivalového line-upu na rok 2022. Doteraz najväčší ročník v histórii festivalu privíta v dňoch 15. - 18. júna okrem headlinerov Biffy Clyro, Royal Blood, Fall Out Boy a Green Day množstvo ďalších interpretov.

Line up festivalu doplnia Weezer, Skillet, Sum 41, The Pretty Reckless, Black Veil Brides, As Everything Unfolds, August Burns Red, Baby Queen, Bad Nerves, Calva Louise, Cemetery Sun, Crossfaith, De Staat, Deadly Apples, Diamante, Do Nothing, Don Broc, Dope DO D, Dream State, Employed to Serve, Fickle Friends, For the Fallen Dreams, Grandson, Childcare, Chubby and the Gang, Ikan Hyu, Imminence, KennyHoopla, Kieff, Mayday Parade, Neck Deep, Noisy, Of Mice & Men, Poorstacy, Skynd, Sophie and the Giants, Spector, Strange Bones, The Faim, The Pale White, The Scratch, Theory, Thrash Boat a Wargasm. Špeciálny set piesní na želanie si pripravila tuzemská Vypsaná Fixa.

"Tohtoročný Rock for People Hope máme úspešne za sebou a vrháme sa na prípravy odsunutého "veľkého" festivalu. Zatiaľ oznamujeme len potvrdenú časť line-upu, ktorá už teraz veští historicky najsilnejší ročník RFP. Zďaleka to nie je všetko, pribudne ešte raz toľko vystupujúcich ako zo zahraničia tak z tuzemskej scény. Držitelia vstupeniek na rok 2020, respektíve 2021, už nemusia robiť nič, deň navyše majú za svoju podporu ako darček. A pretože sa nám podarilo rozšíriť plochy pre parkovanie a kempovanie, v pondelok znovu otvárame predaj vstupeniek. Veríme, že tým urobíme radosť tým, ktorí už nedúfali, že sa na dlho vypredaný festival dostanú," hovorí riaditeľ festivalu Michal Thomes.

Predaj limitovanej edície vstupeniek za cenu 2790 Sk sa začne dnes 23. augusta o 10:00. Predaj kempov, parkovanie a prípadných jednodňových vstupeniek bude spustený v nasledujúcich mesiacoch.

Informácie a foto redakcii Hudba.sk poskytla Anna Mašátová.