"Aj keď mám v zásuvke pár dávnejšie zložených skladieb, ktoré určite uzrú svetlo sveta, sadla som si s gitarou a zložila novú pieseň, kde som sa trošku prispôsobila tomu, čo čítam v reakciách od ľudí. Bolo mi povedané, že naše tri posledné piesne sú až priveľmi smutné. A tak som jednoducho napísala niečo pohodové," hovorí o novinke speváčka Magda Vyletelová.

Rovnako ako pri poslednej skladbe Dýchaj, aj v prípade novinky je speváčka autorkou hudby aj textu. "Za posledné roky mám pocit, že piesne o láske sú akoby zatracované, zaškatuľkované do priehradky gýč, nuda. Príde mi vtipné, že niektorí ľudia majú v tvári až trpiteľský výraz, keď počujú, že niekto zložil pieseň o láske, v zmysle: 'ach, zase?'. Nikomu neberiem jeho názor, pre mňa je však láska niečo úžasné a vzácne. Myslím takú tú skutočnú lásku a nie jej odrody, ktoré občas zažívame a prídeme na to až neskôr. Tá, o ktorej spievam v mojej najnovšej piesni, nič nerieši, nadnáša, napĺňa, dáva, plynie... Stráca sa z nej zem a chveje sa z nej hlas," približuje skladbu Magda Vyletelová.

Skladbu zverejnila skupina P.S. ešte v júli spolu s lyric videom obsahujúcim zábery natočené na hrade Devín. "Ani som nedúfala, že sa podarí na hrade natočiť zábery bez ľudí. Ale pred záverečnou sme tam boli úplne sami a malo to super atmošku. Najlepšie spomienky aj tak ostanú na tety, ktoré majú na starosti bezpečnosť, tie nás podočkom sledovali, že čo za blázni to prišli. Pretože prvú hodinu sme natočili zábery použiteľné len do making of, boli sme akýsi moc hŕŕŕ," smeje sa speváčka, ktorá sa vo videu a na fotkách k singlu objavuje po boku muža. Fanúšikovia však môžu len hádať, či ide o jej skutočného partnera, o svojom súkromí totiž už dlhšiu dobu mlčí.


Redakciu Hudba.sk za skupinu P.S. informoval Kamil Kobak. Správu sme upravili.