Mladá speváčka Nika Karch po minuloročnom predskakovaní na turné skupiny Desmod s Cigánskymi diablami tentokrát bude koncertovať s ďalšou stálicou slovenskej scény Beátou Dubasovou. Ich spoločné turné s názvom "Sme také, aké sme" štartuje už o pár dní, Nika na koncerty pozýva aj svojím novým klipom k piesni Prázdny rám.

Natáčanie trvalo štyri dni a točilo sa dlhé hodiny. "Natáčanie klipu bolo náročné, veď len zábery z bazénových scén sme točili celý deň až do tretej rána. Tiež letecké zábery nevznikali ľahko. Keď ma po dvojhodinovej túre na vrchol hory s celou technikou na pleciach a v 30 stupňových horúčavách postavili asi pol metra od hlbokej priepasti a začali na mňa robiť nálety s kamerou, nebolo mi všetko jedno. Ale keď som videla výsledok, tak to stálo za to," hovorí s úsmevom Nika Karch.


Mladá speváčka sa v týchto dňoch chystá na Sme také, aké sme tour s legendárnou speváčkou Beátou Dubasovou. Diváci sa môžu tešiť na nezabudnuteľné hity ako Za dverami mojej izby, Účesy, Ten príbeh je preč, Cháp ma, Maznáčik, Dievča z reklamy, Vráť mi tie hviezdy či Sme také, aké sme. Predstaví však aj svoje novšie skladby. "Veľmi sa teším sa na naše spoločné koncerty. Vzájomné stretnutie dvoch generácií môže priniesť iba pozitíva. Dúfam, že si všetci spolu aj s publikom zaspievame a zažijeme tak neopakovateľnú atmosféru," povedala k pripravovanému turné Dubasová.

Beáta Dubasová a Nika Karch - Sme také, aké sme tour 2013:

2. 10. 2013 - Martin, Dom odborov Strojár - PREDPREDAJ
3. 10. 2013 - Piešťany, Dom umenia - PREDPREDAJ
8. 10. 2013 - Topoľčany, MsKs - PREDPREDAJ
10. 10. 2013  -Nitra, Staré divadlo - PREDPREDAJ
22. 10. 2013 - Humenné, MsKs - PREDPREDAJ
23. 10. 2013 - Michalovce, MsKs - PREDPREDAJ


Informácie a foto pre Hudba.sk poskytol Boris Karch, manažér speváčky.

Foto: Peter Frolo

Súvisiaci interpreti: Beáta Dubasová, Nika Karch