Ústrednou postavou kapely Hardline je charizmatický spevák s výrazným hlasom Johny Gioeli, ktorý zároveň pôsobí aj v kapele Axela Rudiho Pella. Gioeli si počas nabitého koncertného programu našiel čas, aby osobne natočil videopozvánku špeciálne určenú pre bratislavský koncert, ktorý sa uskutoční už budúcu sobotu 1. októbra v klube Randal v Bratislave.

Vstupenky sa ešte stále dajú kúpiť za zvýhodnenú cenu exkluzívne v sieti Predpredaj.sk.


Hardline je americká hard-rocková kapela, ktorú v roku 1991 založili bratia Johny a Joey Gioeli. K nim sa pridala muzikantská špička v podobe bubeníka Deena Castronova (Ozzy Osbourne, Steve Vai), gitaristu Neala Schona (Journey) a basgitaristu Todda Jensena (Journey, Alice Cooper, Ozzy Osbourne). V tejto zostave nahrali dnes už legendárny debutový album Double Eclipse (1992).

Za viac ako 30 rokov svojej existencie nahrali celkovo sedem dlhohrajúcich albumov a vo svojich radoch hostili aj ďalších svetoznámych hudobníkov ako napríklad bubeník Mike Terrana (Yngwie Malmsteen, Tony MacAlpine), basgitarista Rudy Sarzo (Quiet Riot, Ozzy Osbourne) alebo taliansky multi-inštrumentalista a producent Alessandro Del Vecchio (Jorn Lande), ktorý sa postaral o ten aktuálny z roku 2021, Heart, Mind and Soul.

A nielen to, s Johnym si tak sadli, že spolu dali dohromady kapelu a vyrazili na turné, aby podporili aj koncertne novú spoločnú tvorbu. Ich živé vystúpenia sú plné radosti z hrania poctivého hard rocku a bezchybných výkonov všetkých členov, ktorými na tomto turné okrem spomínaného Johnyho a Alessandra sú gitarista Andrea Seveso, basgitaristka Anna Portalupi a bubeník Marco Di Salvia.

Lístky na koncert v Randali:  


Text: Hudba.sk (zdroj: Predpredaj.sk)