Americká herečka Rashida Jones, ktorá je dcérou legendárneho hudobného producenta Quincyho Jonesa a herečky Peggy Lipton, vyjadrila rozčarovanie nad správaním sa niektorých celebrít. Negatívny postoj k známym ženám, ktoré ukazujú viac, ako je vhodné, zverejnila prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter.

Tridsaťsedemročnej herečke prekáža, že sú hviezdami ženy, ktoré nemajú takmer žiadne zábrany. "Prestaňte sa správať ako šľapky," vyzvala svoje kolegyne zo šoubiznisu. "Nikoho neodsudzujem za to, čo robí so svojím životom a telom. Len si myslím, že by sme sa mali pozrieť na to, čo akceptujeme ako normu," napísala Rashida Jones. "Pozerá sa predsa celá generácia mladých žien. Samozrejme, je skvelé vyzerať sexi, ale niečo treba nechať aj na predstavivosť," dodala absolventka Harvardu.

Hoci nezmienila žiadnu konkrétnu celebritu, hviezd, ktoré v posledných týždňoch plnili médiá tým, čo všetko ukázali zo svojho tela, je viacero. Speváčka Miley Cyrus sa v septembri objavila v klipe k piesni Wrecking Ball úplne nahá a vyzliekla sa aj pre pripravovaný videoklip Real & True. Raperka Nicki Minaj zase cez Instagram zverejnila fotografiu svojho takmer nahého poprsia. Viac tela ako šiat ukázala aj Britney Spears v novom klipe k piesni Work B**ch, kde zároveň ako domina bičuje polonahé ženy, a tiež Rihanna, ktorá sa vo videu ku skladbe Pour It Up predvádza iba v sieťke, skromnej podprsenke alebo negližé.

Prečítajte si: Rihanna šokuje... Vlastne nie, klipy hraničiace s pornom sú už štandard

Zdroj: SITA (Usmagazine.com)
Foto: Youtube / Jordan Strauss/Invision/AP

Súvisiaci interpreti: Miley Cyrus, Rihanna