Česká speváčka Tereza Mašková bude na Štedrý večer v byte s jedenástimi príbuznými. "Zídeme sa celá rodina a budeme na ten Štedrý večer spolu. Už to takto slávime štvrtý rok," prezradila v rozhovore pre agentúru SITA.

Mladá interpretka si podľa vlastných slov každý rok viac a viac uvedomuje, aká je rodina pre ňu dôležitá. "Ako dieťa som sa tešila najmä na darčeky, ale čím som staršia, tým viac si uvedomujem, čo to znamená mať rodinu. Teraz si fakt užívam najmä to, že som s nimi. Babička, dedko, bratranci, teta, strýko, všetci. Veľmi ma to baví a veľmi sa na to každé Vianoce teším. Znie to ako naivná fráza, ktorú hovorí asi každý, no ja žijem už sedem rokov v Prahe a delí ma od nich 400 kilometrov a ten čas stretnúť sa počas roka fakt nie je. Takže pre mňa je najviac, keď s nimi môžem byť aspoň tento jeden deň od rána do večera," vysvetlila Mašková, ktorá sa zároveň trochu teší i na to, ako všetkých svojich blízkych niečím obdaruje. Na prekvapenia však podľa vlastných slov radšej nestavia.

"Keď som totiž k sebe úprimná a poviem si, ako to naozaj je, tak si musím priznať, že vždy vymyslím úplnú blbosť, ktorá sa tomu človeku ale vôbec nehodí a dotyčný potom len rozpačito povie, že ‘No, to je pekné, ďakujem...‘ a myslí si, že ‘Preboha‘. A ani kreatívna veľmi nie som. Vždy som si hovorila, že niečo vyrobím, a potom som sa na to zakaždým vykašľala. Takže darčeky zásadne nakupujem a vždy sa predtým ľudí pýtam, čo by im urobilo radosť," zasmiala sa.

Zdroj: SITA
Foto: Facebook.com/terezaamaskova