Vypredané kluby, fanúšikovia potetovaní textami skupiny, zborové spevy, nové svetelné efekty, live streaming či hudobný hosť From Our Hands. To je aktuálne turné kapely The Paranoid, ktoré už túto sobotu vyvrcholí v bratislavskom klube Majestic Music Club (MMC).

Rocková štvorica The Paranoid nenecháva nič na náhodu. Na aktuálne turné Anjeli spia Tour 2015 sa mladí hudobníci pripravovali niekoľko týždňov. Tvrdo dreli v skúšobni, aby zostavili program, ktorý žne úspech nielen medzi ortodoxnými fanúšikmi skupiny. "Ohlasy sú výborné. Veľmi nás to teší a vidieť to aj na narastajúcom počte fanúšikov v každom meste," prezradil spevák a autor textov Igor Belaj, ktorého dopĺňa gitarista Roman Birkuš: "Je to jednoznačne naše najlepšie turné. Pre fanúšikov sme pripravili kompletne novú šou a oni si ju vychutnávajú spolu s nami. Navzájom si vymieňame energiu, ktorá počas koncertu vznikne. Celkovo to hodnotím veľmi pozitívne."

Prečítajte si rozhovor: The Paranoid: "Každým albumom chceme preskočiť dobu"

Kapela je obľúbená aj u našich západných susedov. Zo štrnástich koncertov sa šesť uskutočnilo v Českej republike. K vrcholom turné bude určite patriť dnešný koncert kapely na domácej pôde v Šuranoch a bratislavský koncert v klube MMC. "Šurany budú špeciálne už len tým, že je to naše domáce mesto a prvýkrát sme ho zahrnuli do koncertnej šnúry. Domáci fanúšikovia tak nemusia cestovať do Nitry, ale uvidia nás pekne kúsok od domu," teší sa Igor Belaj.

"Bratislava bude spestrená tým, že okrem kvalitnej šou, ktorú máme na koncert pripravenú, budeme koncert aj nakrúcať a vysielať z neho live stream prostredníctvom webu www.clubstreamer.eu. To znamená, že náš záverečný koncert turné si všetci fanúšikovia, ktorí sa z nejakého dôvodu nebudú môcť do MMC dostaviť, môžu pozrieť z pohodlia svojich domovov v priamom prenose."

Vstupenky:  Predpredaj.sk


Album Sedem od The Paranoid na Deezeri:



Informácie a foto pre Hudba.sk poskytol Marek Kučera z Universal Music.

Foto: Braňo Gza Wáclav

Súvisiaci interpreti: The Paranoid