Dobrá správa pre fanúšikov skupiny Good Charlotte. Dva roky od svojho comebackového albumu Youth Authority chce kapela nahrať nový materiál. Aktuálne podpísali zmluvu s vydavateľstvom BMG, pričom by nová nahrávka mala vyjsť ešte tento rok.

Americká rocková kapela Good Charlotte podpísala zmluvu s vydavateľstvom BMG na celosvetové vydanie nového albumu v spolupráci s ich vlastným labelom MDDN. Názov ani dátum vydania nahrávky zatiaľ nie sú známe, no počin by sa mal dostať na trh už tento rok.

Nová kapitola Good Charlotte

"Naše partnerstvo s BMG vnímame ako prirodzené. Mali sme možnosť spoznať z prvej ruky, ako spolupracujú s inými umelcami. BMG predstavuje značku, ktorá smeruje stále vpred, k umelcom sa správa priateľsky a má podnikateľského ducha, ktorý sa nám páči," vyjadrili sa bratia Benji a Joel Maddenovci, pričom hovoria o budovaní novej kapitoly kapely. 

Nadšenie z podpisu zmluvy neskrýva ani samotné vydavateľstvo. "Benji a Joel majú vzrušujúcu víziu pre kapelu a ich novú hudbu a my sa tešíme, že môžeme pomôcť túto víziu naplniť a zdieľať ju s fanúšikmi po celom svete," uviedol zástupca vydavateľstva BMG Tom "Grover" Biery. 


Toto sú pre fanúšikov Good Charlotte naozaj dobré správy, keďže na ich posledný album Youth Authority museli čakať dlhých šesť rokov a nebolo isté, že k návratu kapely vôbec dôjde. Kapely vtedy prerušila všetky svoje aktivity.

"Všetci sme sa dohodli na to, že budeme čakať, kým sa opäť nebudeme cítiť byť autentickí, aby sme niečo opäť povedali svetu," uviedol vtedy Benji. Kapela však súčasnými krokmi vysiela signály, že sa cíti opäť pri tvorivej sile. 


Zdroj: SITA (blabbermouth.net), doplnila Hudba.sk
Foto: Goodcharlotte.com

Súvisiaci interpreti: Good Charlotte