Americká rocková kapela Fall Out Boy a rapperka Missy Elliott zverejnili prostredníctvom služby Youtube cover verziu skladby Ghostbusters speváka Raya Parkera Jr. Novinka je súčasťou soundtracku očakávanej snímky Krotitelia duchov, ktorá je novým spracovaním rovnomennej komédie z roku 1984, pričom skladba Parkera Jr. jej titulnou piesňou.

Na nahrávku k filmu okrem spomínanej formácie a 44-ročnej hudobníčky prispel Zayn Malik, 5 Seconds of Summer, Pentatonix, Mark Ronson, DMX, Walk the Moon, Elle King a Jeremih. Album vyjde 15. júla, v rovnaký deň, keď sa film dostane do amerických kín. Diváci na Slovensku si snímku budú môcť pozrieť od 28. júla.


V hlavných úlohách nových Krotiteľov duchov sa predstavia Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Kate McKinnon a Leslie Jones. Okrem nich si v snímke zahrali aj Chris Hemsworth, Andy García, Michael K. Williams, Cecily Strong, Matt Walsh, Neil Casey ako aj hviezdy pôvodných Krotiteľov duchov z rokov 1984 a 1989 Bill Murray, Dan Aykroyd, Ernie Hudson a Sigourney Weaver. Režisérom je Paul Feig, ktorý spolu s Katie Dippold napísal aj scenár. 

Zdroj: SITA
Foto: Facebook.com/missyelliott / Facebook.com/falloutboy

Súvisiaci interpreti: Fall Out Boy, Missy Elliott