Tomáš Klus a jeho cílová skupina má za sebou vypredané alebo absolútne plné prvé koncerty letného open air turné s názvom "Konečne vonku". To sa koná na podporu mentálne postihnutých ľudí zo Štúdia Oáza.

Doteraz vďaka fanúšikom, ktorí navštívili koncerty, vyzbieral takmer 200-tisíc česckýh korún. Hosťami, resp. predskokanmi koncertov sú ľudia z Oázy, ktorí vždy obohatia koncert svojím vystúpením. Kapela bude pokračovať v turné ešte v niekoľkých mestách: 26. 7. sa predstaví v meste Ostrov pri Karlových Varoch, 1.8. v obci Dolní Lomná a 16. 8. zahrá v Třeboni.

Tomáš Klus a jeho kapela tiež v súčasnosti prechádzajú fázou zmeny manažéra. Po šiestich rokoch na čele tímu vystrieda Barbaru Falgeovú nový manažér Radomír Pivoda. Všetko vysvetlila v oficiálnom prehlásení na Facebooku: "Ďakujem za nádherných a nezabudnuteľných 6 rokov Tomášovi Klusovi, Jiřímu Kučerovskému, celej kapele a tímu „cílová skupina“. Tiež by som chcela poďakovať fanúšikom, vďaka ktorým môžeme žiť náš sen a máme vypredané koncerty, množstvo hudobných ocenení a veľa predaných albumov. Neodchádzam ľudsky, ale pracovne. Som managerka, ale aj žena, ktorá má svoj vek a chce rodinu. Som šťastná a spokojná, pretože viem, že môžem v pokoji odovzdať štafetu novému managerovi Radomírovi Pivodovi, ktorý sa od septembra stane managerom kapely."


Redakciu Hudba.sk informovala Lenka Slaná.

Foto: Marko Erd 

Súvisiaci interpreti: Tomáš Klus