Pred niečo vyše mesiacom vydal spevák a producent Miro Jaroš svoj pochmúrny videoklip k singlu Rieka a už prichádza s ďalším. V novinke naplno využíva potenciál, ktorý prichádza s letom, a fanúšikom ponúka letné klišé polonahých tiel spolu s ľahkou erotikou na bizarnom podklade - v príbehu žiadaného plyšového medveďa.

Najžiadanejší plyšový medveď, najväčšie prsia na Slovensku a najhlbšie idúci nanuk - takúto mieru superlatívov obsahuje nový videoklip Mira Jaroša k skladbe Vypeckuj rádio. V poradí tretí singel z ešte stále aktuálnej nahrávky #5 (recenzia) produkoval DJ Metal a spolupracoval na ňom aj producent Jakub Mišík alias Demex známy z novej verzie ľudovky Išeu Macek do Mauacek v podaní Mafia Corner. V piesni je tiež počuť saxofón Mária "Gapu" Garberu.

Podľa tvorcov by v príbehu o tom, ako si vyšportovaný macko užíva bezstarostnosť leta, masíruje polonahé ženy na pláži, čelí ponuke na orálny sex od modelky s umeleckým menom Mia Bella a nezmyselne sa vozí po prázdnom elektro obchode, malo ísť o vysmievanie sa zo všetkých letných klišé, ktoré videoklipy poskytujú. "Je to zábavný videoklip, trochu nadsázka, trochu klišé, trochu gýč. Letná klasika: sexy baby, kabriolet, žúrky. Bezstarostný život, ktorý všetci žijú len vo videoklipoch. Posunuli sme to a trošku si z toho uťahujeme. Najpríjemnejšie bolo, že som sa mohol realizovať za kamerou, to bola príjemná zmena," doplnil spevák, ktorý je najnovšie aj moderátorom detskej relácie.

Hoci refrénovú časť piesne spieva čerstvá mamička Dominika Mirgová, v klipe sa ukazuje len jej prednahratá usmievavá tvár, keďže si ešte stále plní materské povinnosti. Zastúpenie tam však má v podobe otca, ktorý hrá pouličného saxofonistu. Režisérsky hudobnú snímku zastrešil Marco Procházka a svoju spoločnú víziu so spevákom nakrúcal na šiestich rozdielnych miestach. "Je to najnáročnejšie video, aké sme doteraz točili. Nakrúcanie trvalo celé dva dni. Mali sme však skvelých komparzistov, takže sme si to aj riadne užili," povedal o novinke Jaroš.


PS: Ak sa vám zdá, že Mira Jaroša je v klipe príliš málo, pozrite si aj jeho detskú novinku Ham Ham Stájl. Na vlastné nebezpečie...


Autor: Marek Majzon
Foto: Youtube

Súvisiaci interpreti: Dominika Mirgová, Miro Jaroš