Jozef Hollý pod holým nebom, s výhľadom na rozsvietené Staré mesto a strhujúcou hudobnou šou. Najznámejší slovenský crossover klavirista, ktorý je doma v každom hudobnom štýle od klasiky cez filmovú hudbu až po jazz, pop a rock, chystá na koniec augusta jedinečný open air koncert s kapelou a komorným orchestrom v bratislavskom InParku.

Po minuloročnej úspešnej koncertnej šnúre, kedy bolo do posledného miesta vypredaných 16 koncertov po celom Slovensku, vyráža Jozef Hollý opäť na turné.  Otváracím koncertom bude práve veľkolepá Open Air Piano Show v Bratislave, kde sa charizmatický hudobník predstaví aj s 20-členným ansámblom prvotriednych umelcov vrátane sláčikového komorného orchestra.

Koncert sa odohrá v novovybudovanom kultúrnom areáli InPark za Inchebou, kde na vás čaká skvelý večer plný nádhernej, emóciami a energiou nabitej hudby, umocnenej nočným výhľadom na Bratislavský hrad a UFO.

Jozef Hollý je známy svojim nezameniteľným hudobným štýlom a prejavom, preto ani spojenie Mozarta s Edom Sheeranom alebo Beethovena s AC/DC nie je ničím nemožným. Zaznejú však aj svetoznáme filmové melódie či diela klasických hudobných velikánov v špeciálnych úpravách s jazzovými prvkami. Nenechajte si ujsť výnimočný koncert svetovej kvality doma na Slovensku.

Vstupenky:  


Turné Jozef Hollý Tour 2020 bude v ďalších slovenských mestách pokračovať na jeseň a v zime. Od 25. októbra do 29. decembra zavíta do Košíc, Ružomberka, Nitry, Nových Zámkov, Bratislavy, Banskej Bystrice, Trenčína, Žiliny, Prešova, Bardejova, Piešťan a Banskej Štiavnice. Podrobnosti a vstupenky nájdete taktiež na Predpredaj.sk.

Zdroj: PR článok (Hudba.sk edit)