Už túto sobotu 29. septembra sa bratislavská Incheba premení na miesto veľkolepých narodeninových osláv. Už po druhýkrát zavíta na Slovensko Jack Daniel a jeho jedinečná párty v americkom štýle. Na pódiu sa však predstavia hviezdy domácej scény - populárnej i alternatívnej.

Jack Daniel, zakladateľ známej značky whisky z Tennesee, oslavuje už 162. výročie svojho narodenia, pričom narodeninová párty sa po druhýkrát uskutoční aj na Slovensku. Atmosféru Ameriky bude cítiť na každom kroku - jedlá, motorky, autá, hostesky, to všetko sa bude niesť v americkom štýle.

Jedinečnosť a exkluzivita celého podujatia spočíva aj v programe. Zablahoželať oslávencovi prídu také zvučné mená ako IMT Smile, ktorí vystúpia s Katkou Knechtovou a odspievajú svoje hity zo spoločných začiatkov. Kapela Hex predvedie netradičný koncert pretkaný hudobnými hosťami ako sú Lasky z Pary, Šarkan, alebo Juraj Podmanický zo skupiny Billy Barman.

Kultová bratislavská formácia Le Payaco, ktorá je po šiestich rokoch opäť koncertne aktívna, zahrá exkluzívny jesenný bratislavský koncert práve 29. septembra v Inchebe. Atmosféru pravej americkej párty dotvoria aj mladé skupiny The Cellmates a Aimee, ktoré na počesť Daniela koncertujú už od začiatku septembra po celom Slovensku.

Ďalšími hviezdnymi gratulantmi, ktorí si prídu pripiť s oslávencom, budú herci Ady Hajdu, Lukáš Latinák, Juraj Kemka, Maroš Kramár, Jozef Vajda a Peter Šimun. Hostiteľom večera bude Michal Hudák a garde mu bude robiť samotný oslávenec Jack Daniel.  Jeden z návštevníkov narodenín môže získať aj originálnu gitaru Jack Daniel's, ktorú večer pokrstia hudobné hviezdy.

Akcia Jack Daniel's narodeniny sa začne 29. septembra o 17:30 v bratislavskej Inchebe.

Informácie pre Hudba.sk poskytol Edo Kopček, PR manažér podujatia.

Súvisiaci interpreti: IMT Smile, Le Payaco