Barbadoská speváčka Rihanna prezradila, že jej nový singel sa bude volať Diamonds a v amerických rádiách po prvý raz zaznie už v stredu 26. septembra. V rozhovore pre rozhlasovú stanicu iHeartRadio skladbu opísala ako ani smutnú, ani veselú, pohodovú a plnú nádeje.

"Keď tú nahrávku počúvam, mám z nej taký dobrý pocit. Text je pozitívny a plný nádeje, ale je to o láske a tá pieseň je podľa mňa trochu iná, ako ľudia očakávali. Na to sa veľmi teším, že ich zvukom tej skladby prekvapím," vyhlásila Rihanna.

Speváčkin siedmy štúdiový album, ktorého názov zatiaľ nie je známy, by sa mal dostať na pulty predajní v novembri. Rihanna tiež spustila webový portál Rihanna7.com, na ktorej je zatiaľ iba veľké R zložené z rôznych slov, z ktorých niektoré sú zrejme názvami skladieb - napríklad Diamonds, Love, Navy, Roc, Isis či Red Lipstick - a odkaz, že stránka začne fungovať čoskoro. 

Na novom albume so speváčkou spolupracoval aj R&B spevák a skladateľ Ne-Yo, sám však údajne nevie, koľko z jeho skladieb sa nakoniec na album dostane.

Zdroj: SITA (Digitalspy.co.uk, Aceshowbiz.com), archív Hudba.sk
Foto: AP Photo/Evan Agostini

Súvisiaci interpreti: Rihanna