Po niekoľkých rokoch Slovensko opäť dostane do dobrej tanečnej nálady svetoznámy holandský dídžej Mark Sixma. Svoju šou odpáli už 5. októbra v Ateliéri Babylon, kde veľkú párty podporia aj Milan Lieskovský a DJ Stanley.

Mark Sixma sa narodil a vyrastal v jednom z hlavných centier holandskej tanečnej scény - meste Breda, ktoré preslávili mená ako Tiësto, Hardwell a mnohí iní. V bratislavskom Ateliéri Babylon zahrá v sobotu 5. októbra, párty rozprúdi aj jeden z najznámejších slovenských dídžejov Milan Lieskovský a tiež DJ Stanley.

Teraz máte jedinečnú šancu získať vstupenky s 50% zľavou na Predpredaj.sk, stačí ak pri online nákupe použijete v košíku zľavový kód "marksixmazlava".


Mark Sixma vydal svoj prelomový singel Requiem v roku 2013. Dostal sa s ním na 1. miesto na Beatport Trance Chart a porazil aj legendárneho Armina van Buurena. Requiem sa napokon stala najhranejšou tranceovou skladbou roka 2013. Je tiež jedným z mála producentov, ktorým sa podarilo v spomínanom rebríčku na Beatporte s dvoma skladbami naraz obsadiť prvé aj druhé miesto.

Okrem pôvodných nahrávok, ktoré sa objavili vo videohrách a filmoch, má Mark na konte aj množstvo spoluprác s menami ako Armin van Buuren, W&W and KSHMR. Vďaka hudbe pravidelne vystupuje po celom svete a objavil sa na pódiu popri hviezdach ako Ferry Corsten, Gareth Emery, Judge Jules, Markus Schulz, Paul van Dyk a Sander van Doorn a mnohých ďalších.

Vstupenky:  


Zdroj: PR článok (Hudba.sk edit)