Richard Müller opäť dokazuje, že keď sa na jeseň rozbehne, tažko ho zastaviť. Hoci jeho turné s Fragile je v plnom prúde, stihol už pripraviť aj veľké predvianočné prekvapenie. Tohtoročný hudobný maratón zavŕši dvoma klubovými koncertami so svojou skupinou, na ktoré si pozval aj špeciálneho hosťa - gitaristu Andreja Šebana.

Megaúspešné turné HLASY 2 je ešte len v polovici, no už teraz sa môžu fanúšikovia tešiť na ďalšie výnimočné koncerty legendárneho hudobníka. Tie odohrá v predvianočnej atmosfére 16. decembra v Bratislave a 17. decembra v Trenčíne spoločne so svojou kapelou a fenomenálnym slovenským gitaristom Andrejom Šebanom.

"Všetci robia koncom roka také pokojné vianočné koncerty. Ja som si povedal, prečo neurobiť koncoročné akcie tak trošku divokejšie. Preto som sa rozhodol urobiť vianočný koncert spolu s kapelou a prizval som si Andreja Šebana ako hosťa. On to bez váhania prijal, za čo mu ďakujem. Teším sa na koncerty, verím, že budú o niečo hlasnejšie a divokejšie," hovorí Richard s úsmevom.

Vstupenky:  Predpredaj.sk


Perfektne zohratí aj po rokoch

Richard Müller a Andrej Šeban sú dlhoroční spolupracovníci, ktorí sa prvýkrát stretli v skupine Banket. Na konte majú niekoľko albumov a desiatky koncertov. "S Andrejom sme si po veľmi dlhom čase zahrali v lete na koncerte v Pezinku (reportáž). A bolo to presne tak, ako som dúfal. Fungovalo to rovnako ako pred pätnástimi rokmi, keď sme pravidelne hrávali. Hlavne tá energia, ktorá medzi nami zostala nezmenená," opísal spevák.

Okrem Müllera a Šebana predvedú na pódiu svoje muzikantské umenie aj bubeník Juraj Kuchárek, gitarista Peter Markuljak, hráč na klávesy Matej Benko a basgitarista Viktor Hidvéghy.

Vstupenky na koncerty v Bratislave a Trenčíne, sú k dispozícii exkluzívne v sieti Predpredaj.sk. V predaji je aj limitovaný počet VIP vstupeniek, ktoré zahŕňajú slané pochúťky a sladké dezerty z pekárenskej výroby Dolce Manufactory a ochutnávku lahodného vína.

Informácie a fotografie pre Hudba.sk poskytla Nora Krchňáková z agentúry Propaganda House. Článok bol upravený redakciou.

Foto: Peter Duriak

Súvisiaci interpreti: Andrej Šeban, Richard Müller