Slovenská huslistka Victoria Linnen a gitarista a spevák Martin Brečko predstavujú ďalšiu spoločnú inštrumentálnu coververziu svetového hitu. Ku chytľavej husľovo-gitarovej verzii hitu Dance Monkey natočila dvojica aj veselý videoklip.

"Po minuloročnej úspešnej Seňorite, sme sa s Martinom Brečkom - gitaristom rozhodli spraviť cover ďalšieho obľúbeného singlu Dance Monkey," uviedla Victoria Linnen. Rovnako ako minule, spracoval Martin Brečko celú hudobnú produkciu pod svojou novou značkou BrecStudio. Huslistka Victoria Linnen do toho nahrala husľovú linku hlavnej melódie a vymyslela motív na videoklip. O videoprodukciu sa postaral Raymond Petrik.

"S Maťkom spolupracujeme veľmi radi, pretože počas nahrávania a natáčania je viac srandy, než práce. Obaja sme sólisti, ale hrávame eventy niekedy aj ako duo. Martin momentálne finišuje svoj druhý album autorskej tvorby, ja zasa plánujem v novembri dokončiť dve rozrobené skladby, na ktorých s rôznymi umelcami pracujeme už pár mesiacov," dodáva huslistka.


Informácie a foto redakcii Hudba.sk poskytla Victoria Linnen. Text správy sme upravili.

Foto: Raymond Petrik