Barbadoská speváčka Rihanna sa stala interpretkou s najsledovanejšími videoklipmi na portáli YouTube, čím prekonala Lady Gaga. Podarilo sa jej to po tom, ako si klip ku piesni We Found Love pozrelo viac než 115 miliónov ľudí, čím dosiahla celkovo dve miliardy klikov.

Z ostatného albumu Talk Talk Talk (2011), ktorý vyšiel v novembri, má Rihanna aj videoklip k piesni You Da One. Za mesiac od zverejnenia si ho pozrelo už takmer 30 miliónov fanúšikov. Jej najúspešnejším videom je klip k piesni What's My Name? (feat. Drake), ktorý má už takmer 230 miliónov prehratí.

Rihanna - You Da One

Lady Gaga je síce prvým interpretom, ktorému sa podarilo prekonať miliardovú hranicu, no jej najnovším videám sa v porovnaní so staršími nedarilo. Obe ženské spevácke hviezdy však zaostávajú za celkovou jednotkou Justinom Bieberom, na ktorého klipy už kliklo 2,2 milióna ľudí.

Dvadsaťtriročná Rihanna má na konte šesť štúdioviek. Je držiteľkou štyroch cien Grammy, 18 Billboard Music Awards, piatich American Music Awards, jednej BRIT Award, troch MOBO Awards a desiatok ďalších ocenení.

So svojím predchádzajúcim albumom Loud (2010) je aktuálne nominovaná na cenu Grammy v kategóriách Album roka a Najlepší popový vokálny album. Ďalšie nominácie má v kategórii Najlepšia rapovo-spievaná spolupráca za pieseň What's My Name? s Drakeom aj za pieseň All of the Lights od Kanye Westa, ktorá je nominovaná aj na cenu Skladba roka a Najlepšia rapová skladba. Na februárovom slávnostnom odovzdávaní cien Rihanna vystúpi so skupinou Coldplay, s ktorou odohrá pieseň Princess of China.

Rihanna feat. Drake - What's My Name?

Informácie pochádzajú z webovej stránky Digitalspy.co.uk a Grammy.com

Zdroj: SITA, pm
Foto: Rihannanow.com

Súvisiaci interpreti: Rihanna