Populárna nitrianska skupina plánuje do turné s názvom "Horkýže Slíže hľadajú talent! Už 20 rokov" zapojiť aj svojich fanúšikov. Tí budú mať možnosť na jednotlivých koncertoch účinkovať ako komparzisti v rôznych maskách. Ak vám nebýva zima, môžete sa namiesto použitia masky pomaľovať ako moderátorka dnešnej tlačovej konferencie.

Horkýže Slíže poňali turné k 20. výročiu svojho pôsobenia na scéne ako talentovú šou a jednotlivé koncerty preto nazývajú kastingami. Kapela si bude komparzistov spomedzi maskovaných alebo inak vylepšených fanúšikov vyberať pred samotnými koncertmi. Na tlačovej konferencii to dnes predpoludním uviedol frontman kapely Peter "Kuko" Hrivňák.

Spestrením tlačovky bola Martina Blechová známa z reality šou Nevesta pre milionára, ktorá podujatím sprevádzala hore bez s pomaľovaným telom. Dámy, ak chcete mať isté miesto na pódiu, môžete to aj vy skúsiť takto...

tlačovku moderovala pomaľovaná Martina Blechová Zdroj: SITA/Marián PeigerPozrite si ďalšie fotografie z tlačovky k turné Horkýže Slíže

Vzhľadom na tému turné prizvala kapela na stretnutie s novinármi aj producenta a manažéra Jara Slávika, ktorý sa stal známym ako porotca v súťaži Česko Slovensko má talent. Okrem neho sa na tlačovej konferencii zúčastnili hudobníci Whisky z kapely Slobodná Európa a Ján Spišák z Dilemmy, pričom obe tieto formácie budú Horkýže Slíže sprevádzať na turné.

Kuko taktiež prezradil, že pódium bude pripomínať auto, aby korešpondovalo s obalom aktuálneho albumu St. Mary Huana Ganja (recenzia). Následne túto scénu predstavili priamo v bratislavskej Inchebe, kde turné už vo štvrtok odštartuje, a pre zúčastnených novinárov odohrali niekoľko skladieb.

Prehľad slovenských koncertov turné Horkýže Slíže hľadajú talent! Už 20 rokov:

28. 2. - Bratislava, Incheba Expo Aréna
1. 3. - Trenčín, Športová hala
2. 3. - Piešťany, Zimný štadión
7. 3. - Liptovský Mikuláš, Liptov Aréna
8. 3. - Poprad, Športová hala
9. 3. - Košice, Hala Cassosport
5. 4. - Martin, Športová hala
6. 4. - Dolný Kubín, Zimný štadión
12. 4. - Detva, Športová hala
13. 4. - Topoľčany, Kultúrny dom
19. 4. - Michalovce, Športová hala
20. 4. - Sabinov, Športová hala
26. 4. - Banská Bystrica, Zimný štadión
27. 4. - Nitra, Športová hala Klokočina

Zdroj: SITA, Hudba.sk
Foto: SITA/Marián Peiger

Súvisiaci interpreti: Horkýže Slíže