"Rozpočet pre tento videoklip bol $996,631.90. Všetko sme rozdali. Nehovorte to vydavateľovi..." začína tak trochu naivne nový videoklip kanadského rapera Drakea. V ňom dáva peniaze školám, rodinám a rôznym inštitúciám. Nakrúcanie takéhoto videa považuje podľa vlastných slov za najdôležitejší krok vo svojej kariére.

Modré z neba na kanadský spôsob. Aj tak sa dá nazvať nová hudobná snímka k singlu God's Plan, ktorý má na svedomí raper Drake. Videoklip má dvoch režisérov. Okrem Kareny Evans, laureátky prestížneho kanadského ocenenia v režisérskom remesle The Lipsett Prize, sa na nakrúcaní podieľal aj Director X, ktorý s rodákom z Toronta spolupracoval aj na videu k hitu Hotline Bling.

V takmer šiestich minútach šťastia majster slova, celým menom Aubrey Drake Graham, nielenže rozdáva peniaze priehrštím sociálne slabším rodinám alebo hendikepovaným ľuďom, ale daruje tiež štipendiá nadaným študentom či platí za potraviny pre všetkých zákazníkov istého obchodu v Miami. Emotívne zábery vygradujú do raperovho príhovoru k mladému mužovi, ktorému zdôrazňuje, aké dôležité je mať rád svoju matku.

Vyznanie sa z toho, že aj najpopulárnejší kanadský raper je len človekom, pochádza z dvojskladbového EP Scary Hours. Nahrávku vydal nečakane v polovici januára.


Text: Hudba.sk
Foto: Youtube

Súvisiaci interpreti: Drake