Singel Divoká Vod oficiálne vznikol na začiatku tohto roka a kapela s ním išla ihneď do štúdia. Neskôr vo februári sa natáčal klip, ktorý zverejnili spolu s novinkou. Časť videoklipu je natočená v domácom meste kapely - v Gbeloch a časť v Olomouci.

Kapela singel nahrávala čiastočne v M2 Recording Studio v Skalici a v Pulp Studio v Bratislave. Štýlom aj zvukovo sa líši od predchádzajúcich skladieb, na ktoré boli fanúšikovia zvyknutí. Dominantným prvkom pesničky je gitara, ale elektronické prvky a synťáky sa z kapely nevytratili.

Vo videoklipe k singlu Divoká voda si zahrala aj baletka Moravského divadla v Olomouci - Emanuela Giglio. Kapela dodala, že nie len singel, ale aj samotný videoklip je iný a zábavnejší ako boli klipy doteraz. 


Sanchez Amsterdam je mladá electro-rocková kapela, ktorá na hudobnej scéne nie je žiadnym nováčikom. Majú na svojom konte už dva profesionálne albumy Nezastavíš a Tanec v ohni.

V lete 2018 nastali v kapele personálne zmeny a namiesto postu klávesáka obsadili ďalšieho gitaristu, ktorý sa po lete 2018 stal oficiálnym členom kapely. Momentálne teda kapela pôsobí v zostave: Dávid Maniaček (spev), Branislav Kocák (gitara), Marek Kocák (gitara) a Ivan Javorčík (bicie).


Redakciu Hudba.sk informoval Ivan Javorčík. Tlačovú správu sme upravili. 

Foto: Archív kapely