V máji vydražia fotografiu nahej Madonny, ktorej autorom je Steven Meisel. Speváčka na nej leží na posteli s cigaretou pri ústach a biela prikrývka jej zahaľuje len časť lona. V tom čase mala blond vlasy v štýle Marilyn Monroe.

Provokatívna čierno-biela fotka vznikla začiatkom 90. rokov, keď mala hviezda čerstvo po tridsiatke. Podľa Fox News by sa mohla predať za viac ako 10-tisíc amerických dolárov (približne 7 600 eur).

Madonna patrí k najvplyvnejším hudobníčkam všetkých čias a mnohí ju označujú za kráľovnú popu. Kariéru začínala ako tanečníčka a herečka. Preslávila sa predovšetkým piesňou Like A Virgin či filmovou verziou muzikálu Evita (1996), za ktorú ju ocenili Zlatým glóbusom v kategórii Najlepšia herečka.

Odhaduje sa, že predala po celom svete viac ako 300 miliónov albumov. V marci vydala svoj 12. štúdiový album MDNA, ktorý osobne fanúšikom predstaví počas svetového turné. Zavíta do Ázie, USA, Kanady i európskych krajín. Šnúru odštartuje 29. mája vystúpením v izraelskom Tel Avive a ukončí ho v druhej polovici novembra na Floride. Najbližšie pri Slovensku bude v nedeľu 29. júla, keď sa ukáže vo Viedni na Štadióne Ernsta Happela.
 Informácie pochádzajú z webovej stránky AceShowbiz.com.

Zdroj: SITA
Foto: AP Photo/Joel Ryan

Súvisiaci interpreti: Madonna