Od prvého uvedeného songu Made of Gold vypúšťa mladý slovenský spevák Yael už tretiu skladbu s názvom Starší, ktorá vychádza zároveň s videoklipom. O hudbu a mix singlovej novinky sa postaral Adrián Líška a master spravil Miroslav Chyška.

Po úspešnej spolupráci s Puertom so skladbou Vďaka Ti, ktorá dosiahla za mesiac viac ako pol milióna zhliadnutí na Youtube, Matúš Kolárovský alias Yael ukazuje, že mu nie je cudzie ani svižnejšie tempo, v ktorom sa nesie nový singel. V skladbe Starší oslavuje mladosť a neodsudzuje mladícke nerozvážnosti. "Prijímam mladosť so všetkým poctami a všetkým, čo k nej patrí, či už životné problémy alebo lásku," hovorí spevák.


Videoklip vznikol v dielni Illuminate Production, jeho režisérom je Martin Miko. Atmosféru klipu okrem dobre známeho bratislavského baru Bukowski spravili aj tanečníci zo Street Dance Academy. Vo videoklipe si okrem známych tvárí internetu zahrali aj mladý herec Martin Klinčúch, ktorého diváci môžu poznať zo seriálu Pán Profesor, a český hudobník Matěj Vávra.

Informácie a foto redakcii Hudba.sk poskytol Petr Zajíc z Illuminate Production. Text správy sme upravili.

Foto: Andrej Hrušovský