Americký hudobník John Mayer zverejnil štúdiovú nahrávku coververzie piesne XO od Beyoncé, ktorú už dlhšie hráva na koncertoch. 36-ročný muzikant predstavil akustickú verziu skladby, ktorú speváčka pôvodne vydala na vlaňajšom eponymnom albume, prostredníctvom portálov Youtube a Soundcloud.

Rodák z Bridgeportu v štáte Connecticut pritom už v apríli na Twitteri vyzdvihol speváčkin talent a výkon v spomínanej piesni. Porovnajte si obe výrazne odlišné verzie tej istej skladby.

Prečítajte si: Nielen Beyoncé a Jay Z sú opití láskou. Najlepšie covery Drunk In Love


John Mayer vydal zatiaľ šesť štúdiových albumov. S nahrávkami Heavier Things (2003), Battle Studies (2009) a Born And Raised (2012) dobyl americký albumový rebríček Billboard 200. S počinmi Continuum (2006) a Paradise Valley (2013) sa dostal na druhú priečku a s debutom For Squares (2001) obsadil v tejto hitparáde 8. miesto. Na konte má tiež sedem živákov, štyri EP nahrávky a tri kompilácie.

Medzi jeho najznámejšie piesne patria Your Body Is A Wonderland, Daughters, Waiting On The World To Change alebo Who Says. Spevák, ktorý získal sedem cien Grammy, má za sebou vzťahy s mnohými ženami. Medzi jeho bývalé priateľky patria Jennifer Love Hewitt, Jessica Simpson, Minka Kelly, Jennifer Aniston, Taylor Swift či Katy Perry.

Zdroj: SITA (Digitalspy.co.uk, archív)
Foto: AP Photo / Beyonce.com

Súvisiaci interpreti: Beyoncé, John Mayer