Už ubehlo pekných pár mesiacov, odkedy Ellie Goulding fanúšikom ponúkla svoj posledný videoklip. Vďaka vydarenej spolupráci s nórskym producentom Kygom sa však pred pár dňami pripomenula doslova magickým vizuálom k nahrávke First Time.

Na videoklip k spoločnému singlu dvojica KygoEllie Goulding fanúšikov pripravovala už niekoľko dní vopred prostredníctvom svojich profilov na Instagrame, kde obaja zverejnili screenshoty z videa. Už tie naznačili, že čakanie bude stáť za to, klip je totiž úplne iný, než sme mohli byť u tejto britskej speváčky doposiaľ zvyknutí.

Celé nostalgicky pôsobiace video sa nesie v jemne pochmúrnej atmosfére. Ellie odetá v čiernych čipkovaných šatách nájde v opustenom dome zhorené telo (Kygo). Následne v príbehu spoznávame mladíka, ktorý v sebe objaví nadprirodzené schopnosti spojené s ohňom. Video v sebe nesie jasný odkaz toho, že láska je nehynúca a nepozná hranice. 

Tvorbu vizuálu mal pod palcom americký režisér Mathew Cullen, ktorý stojí napríklad aj za videoklipom Dark Horse od Kary Perry. O špeciálne efekty sa postarala produkčná spoločnosť Mirada a za stylingom pôvabnej blondínky stojí Cher Coulter.


Skladba First Time je druhým singlom z pripravovaného albumu, ktorý by mal Kygo vydať ešte tento rok. Na Youtube stihla len samotná audio verzia tejto spolupráce od konca apríla zozbierať už viac ako 18 miliónov prehratí. Videoklip určite záujem o tento potenciálny letný hit rozprúdiť ešte viac.

Ako prvý singel z nasledovníka úspešného debutu Cloud Nine (2016) vydal Kygo začiatkom roka spoluprácu s nemenej populárnou speváčkou Selenou Gomez. Skladba sa volá It Ain't Me a jej audio verzia má od februára už 273 miliónov prehratí. Videoklip zverejnil presne pred mesiacom a pozrelo si ho zatiaľ vyše 36 miliónov fanúšikov. Ktorá z Kygových noviniek sa vám páči viac?


Autor: Dušan Marko
Foto: Youtube

Súvisiaci interpreti: Ellie Goulding