V dokumentárnom 3D filme Katy Perry: Part of Me populárna americká speváčka hovorí aj o rozchode s komikom Russellom Brandom. Snímka, ktorej súčasťou sú zábery z koncertov, ale aj "skutočný príbeh" dospievania a cesty k sláve popovej senzácie, sa do amerických kín dostane 5. júla.

V jednej zo scén dokumentu sa hviezda priznala aj k skutočnému dôvodu krachu jej manželstva. Na vine bola jej rýchla cesta na vrchol hudobného neba, ktorá spôsobila ochladzovanie vzťahu.

"Myslela som si, že keď nájdem osobu, ktorá bude mojím životným partnerom, nebudem sa musieť rozhodovať medzi ním a kariérou. Potom som si začala uvedomovať, že to nie je reálne. Rozprávka, ktorú som si vysnívala, momentálne nie je uskutočniteľná," uviedla.

Ako ďalej vysvetlila, urobila maximum, aby manželstvo vydržalo. "Mám rovnaký systém viery vo všetkom, od mojej kariéry až po osobný život. Vždy robím všetko pre to, aby som nezlyhala. Urobila som všetko, ale napriek tomu to zlyhalo," dodala.

Perry a Brand boli jedným z najsledovanejších a najprominentnejších párov šoubiznisu. Zosobášili sa 23. októbra 2010 v Indii, kde sa rok predtým v decembri aj zasnúbili. Pre rozvod, ktorý bude právoplatný v júli, sa rozhodli vlani v decembri po 14 mesiacoch manželstva. 
Informácie pochádzajú z webstránky www.people.com a archívu agentúry SITA.

Zdroj: SITA
Foto: AP Photo/Starpix, Amanda Schwab

Súvisiaci interpreti: Katy Perry