Anglická speváčka Lily Allen priznala, že je pre ňu náročné pracovať s dlhoročným kamarátom Markom Ronsonom, pretože jej príliš záleží na jeho názore. Speváčka s Ronsonom spolupracovala aj na jej novinke No Shame. Album vyšiel ešte 8. júna.

Skutočnosť, že sú si "neuveriteľne blízki", podľa slov Lily Allen na ňu v štúdiu vytvárala tlak. "V skutočnosti je dosť ťažké robiť s Markom... Dynamika medzi nami sa nezmenila, lebo sme si neuveriteľne blízki. Je mi ako brat, poznám ho už takmer 15 rokov. A je tiež najlepší kamarát môjho manažéra... V podstate ale bolo jednoduchšie robiť s ním v začiatkoch, pretože mi nezáležalo na tom, čo si myslí. Teraz však, ak povie niečo nepríjemné, dotkne sa ma to," prezradila v rozhovore pre austrálsky dvojtýždenník Music Feeds.

Pri komunikácii s Markom Ronsonom si pritom podľa vlastných slov dáva pozor, pretože je v stávke viac ako len profesionálny vzťah. "Nemôžem sa len tak naštvať, odísť a už sa nevrátiť," zasmiala sa s tým, že obaja sú veľmi tvrdohlaví a preto je to medzi nimi v štúdiu niekedy zložité.


Lily Allen ohlásila koniec kariéry v roku 2009, no k hudbe sa vrátila, pretože sa údajne doma nudila. S tretím štúdiovým albumom Sheezus, sa jej opäť podarilo dobyť UK Chart a spomínaná najnovšia nahrávka No Shame sa dostala najvyššie na ôsmu priečku.

Britský Telegraph o jej albume No Shame napísal: "Je to, akoby jeden z najsmutnejších albumov, ktoré ste počuli, ktorý sa maskuje do súboru párty hitov. Napriek tomu by nahrávka No Shame mala byť povinným počúvaním pre mladých ľudí bez nádeje, ktorí si myslia, že stať sa popovou hviezdou bude všeliekom na všetky ich problémy."



Zdroj: SITA (femalefirst.co.uk), edit Hudba.sk
Foto: Warner Music

Súvisiaci interpreti: Lily Allen, Mark Ronson