Už túto sobotu 27. júna sa hudobná a producentská dvojica Robert Pospiš a Martin Sillay predstaví vo svojom obľúbenom bratislavskom klube. Duo, ktoré stojí aj za nahrávacím štúdiom a vydavateľstvom Real Music House, predstaví prierez celou svojou tvorbou.

"Po dlhej prestávke sa tešíme na živé hranie. Rok 2020 bol, je a zostane zvláštnym. Veríme, že v .klube pod lampou spoločne aspoň na chvíľu zažijeme koncertnú atmosféru, ktorá nám veľmi chýba. Srdečne všetkých pozývame," hovorí o prvom koncerte po pandémii spevák, skladateľ a producent Robert Pospiš. 

Po dlhej nútenej pauze zahrajú výber zo svojej diskografie naprieč albumami, ktoré nahrali ako dvojica - Príchody odchodov (2010), Doba (2013) a Balady (2015) - ale aj ako súčasť väčších zoskupení. Na sobotnom koncertne vystúpi spolu s hudobníkmi aj niekoľko hostí. "Okrem našich skladieb zahráme aj niekoľko špeciálnych pesničiek. Veríme, že to bude koncertný večer, ktorí si užijeme my aj poslucháči," pozýva do .klubu pod lampou Martin Sillay. 

Podrobnosti o koncerte nájdete na Facebook evente.


Redakciu Hudba.sk informoval Robert Pospiš. Tlačovú správu sme upravili.

Foto: