Nitrianska skupina Zoči Voči už túto nedeľu na portáli Topky.sk odpremiéruje kontroverzný klip ku skladbe Láska - Nenávisť. Pozrite si prvé horúce zábery z natáčania videa plného pikantných scén.

"Pieseň Láska - Nenávisť znie už na prvé počutie kontroverzne a svojsky. Keď sme s chalanmi rozmýšľali aký scenár by sa k nej hodil, už od začiatku nám bolo jasné, že by mal byť pikantný a odlišný od všetkých našich predchádzajúcich videí. Video natáčal náš kamarát a dvorný režisér Anakin Fox. Myslím, že toto bude už šiesty klip Zoči Voči, ktorý bude pod jeho taktovkou," uviedol bubeník skupiny Vladko Kovár.

Chalani zo Zoči Voči už neraz prekvapili širokú verejnosť svojimi výstrelkami. Fanúšikovia sa o tom mohli presvedčiť pri ich rockovo-rapovej spolupráci s členom skupiny Kontrafakt Michalom 'Egom' Strakom, keď šokovali prerábkou Rytmusovej piesne Deti stratenej generácie. Svoj typický zmysel pre humor zas naposledy demonštrovali vo videoklipe ku skladbe Čerešne, v ktorom si hlavnú úlohu zahrali priamo oni sami.

Okrem videoklipu skupina už dlhšiu dobu usilovne pracuje na novom CD, ktoré sa podľa ich slov zásadne líši od tých predchádzajúcich. Album bude mať akustický charakter a po jeho vydaní pripravujú Zoči Voči slovenské turné so šiestimi zástavkami. Kapela sa pritom už tento víkend predstaví na podujatí Cibula Fest, ktoré sa uskutoční na letisku v Holíči (vstupenky).

videoklip Láska - Nenávisť Zdroj: Braňo RačkoViac horúcich záberov z natáčania videoklipu nájdete v galérii

Zdroj: PR
Foto: Braňo Račko

Súvisiaci interpreti: Zoči Voči