Po vydarenom autorskom hite Personal Sky pokračuje Lina Mayer vo svojom hudobnom ťažení. S tanečnou piesňou tento rok na niekoľko týždňov ovládla rebríček hranosti domácich songov v slovenských rádiách a teraz sa snaží dokázať, že nie je len "one hit wonder". Jej novinka sa volá Nothing, určite však nie je o ničom.

Moderná tanečná hymna Personal Sky z pera speváčky Liny Mayer má svojho nasledovníka. Iba pred pár dňami speváčka odpremiérovala na rádiu Európa 2 svoj nový singel Nothing. Zastrešila ho autorsky po hudobnej i textovej stránke, o výslednú produkciu sa postaral tak ako aj v prípade jej prvého úspešného hitu Vlado "Randy" Gnepa. I tentoraz ide o pieseň s moderným popovým zvukom a sviežimi zapamätateľnými melódiami. Sebavedomú a silnú výpoveď zanecháva i v texte.

Pieseň, v ktorej rodáčka z Košíc ukazuje svoje spevácke i skladateľské kvality, dostala i výrazný videoklip. Na režisérsku stoličku taktiež zasadol jej dvorný spolupracovník Laco Rychtárik a výsledkom je video, ktoré speváčku zobrazuje v scénickom tanci. Oblečená v bielom tancuje s pomaľovanou tvárou v starej tehelni. Speváčka v rozhovore v rádiu prezradila, že klip sa nakrúcal dva dni, keďže cieľom bolo zachytiť ju v dennom svetle.

32-ročná speváčka zasvätila letné mesiace nielen propagovaniu nového singla, ale aj práci na debutovom albme. Dátum vydania ešte známy nie je, Lina Mayer však zatiaľ autorsky milo prekvapuje, a tak sa majú fanúšikovia na čo tešiť.


Prečítajte si: Lina Mayer dobyla slovenské rádiá, teraz prekvapuje jazzovou spoluprácou

Text: Michaela Žureková
Foto: Youtube

Súvisiaci interpreti: Lina Mayer