Slovenský spevák Andrej Mutňanský, vystupujúci pod umeleckým menom Andrew May, predstavuje zo svojho pripravovaného druhého albumu skladbu Just Imagine. Pieseň nesie atmosféru zvuku elektroniky osemdesiatych rokov a spevák upozorňuje, aby sme zvažovali svoje rozhodnutia.

Nový singel Just imagine už zopár týždňov rezonuje slovenským rádiovým éterom, no predstaviť ju aj s lyrics videom sa spevák rozhodol až teraz. "Pri niektorých singloch si pieseň najskôr otestujem a až neskôr ju zverejním aj cez sociálne média. Ohlasy na nový singel ma však veľmi pozitívne prekvapili. Pri tejto piesni som sa zvukovo ešte viac odklonil od zvuku debutového albumu Freedom a myslím si, že pomaly začínam nachádzať zvuk, ktorý ma najviac vystihuje."

Autorom hudby a producentom piesne je sám spevák a na texte sa podieľal jeho dlhoročný kamarát a textár Vladimír Rusnák. "Hlavnou myšlienkou textu piesne je to, že človek by mal vždy zvažovať svoje rozhodnutia,vážiť si to, čo má a predstaviť si, aké by to bolo, keby o to príde," dodáva Andrew. O výsledný mastering sa opäť postaral uznávaný slovenský producent Vlado Randy Gnepa, titulný cover k singlu mal na starosti Erik Keosz Osvald a lyrics video pochádza z dielne Patrika Pavlisa.


Spevák momentálne pracuje na svojom druhom albume a prichystanú má aj zaujímavú zahraničnú spoluprácu. "V štúdiu práve dokončujem pieseň, na ktorej prijal pozvanie spolupracovať aj jeden zahraničný raper," dodáva Andrew.

Okrem skladania a nahrávania piesní spevák pripravuje so svojím klaviristom Michalom Zahradníčkom aj nový koncertný repertoár, ktorý predstaví už začiatkom jesene.

Redakciu Hudba.sk informoval Andrej Mutňanský. Tlačovú správu sme upravili.

Foto: PR

Súvisiaci interpreti: Andrew May