Singel Chci tě mít do rána dostal retro podobu a šíri pozitívnu energiu. Kapela Mirai sa dala dohromady so slovenským raperom Majselfom a vznikol zábavný videoklip v netradičnom štýle. Réžie sa opäť chopil Ondřej Kudyn. Kapela tak pozýva k ďalšiemu novému singlu z najnovšieho a veľmi úspešného albumu Arigató a teší sa na svojich fanúšikov na festivaloch a vypredanom jesennom turné.

Spojenie týchto československých umelcov vzniklo prirodzene. "Už pri prvom stretnutí sme si hudobne aj ľudsky sadli. Majselfovu tvorbu dlhodobo sledujeme a baví nás. Sme na jednej vlne a zo spolupráce máme veľkú radosť," hovorí Mirai. Natáčanie klipu bolo na etapy, natáčalo sa v máji a s Majselfom sa dotáčalo v júni. "Nebolo možné natočiť spoločné scény s Majselfom kvôli zatvoreným hraniciam, a tak sme čakali, až sa otvoria."


"Ja osobne vnímam toto spojenie veľmi pozitívne, keď mi prišiel prvý kontakt od Mirai na spoluprácu, tak som sa veľmi potešil. Chalanov poznám z umeleckej stránky dlhšie a páči sa mi ich tvorba. V súčasnej dobe je bežné, že sa príbuzné žánre kombinujú a vznikajú mixy a táto skladba dostala znova novú polohu aj tým, že ide o spojenie Česka a Slovenska, takže sa pridala k tomu aj originalita. Z mojej strany sa spolupráca podarila na jednotku. Skladba je možno o maličký kúsok iný žáner ako robím štandardne, ale aj pri tvorbe môjho nového albumu, ktorý vyjde koncom tohto roka sú aj iné žánre, nerobí mi to problém, práve naopak, baví ma vždy niečo nové. Táto skladba má hneď po prvom vypočutí nesmierne bavila a aj text som napísal okamžite po prvom vypočutí, takže sa teším ako sa bude páčiť aj našim fanúšikom," hovorí raper Majself.

"Nechceli sme ďalší punk na mobil kvôli tomu, že celý klip je dosť do retra štylizovaný, tak to bolo dôležité pre udržanie konceptu
," komentuje Mirai Navrátil. Klip režíroval, ako ostatné dva roky skoro všetky videoklipy, Ondřej Kudyn, ktorý sa postaral opäť aj o styling, tentokrát v neobvyklom v retro štýle. Hlavnú rolu si zahrala mladá herečka Klára Miklasová. "Odohrala to úplne skvele. Netušil som, že to bude tak dobrý. Bez nej by to video bolo polovičné," hodnotí frontman Mirai.

Informácie a foto redakcii Hudba.sk poskytol Tomáš Karpel z vydavateľstva Universal Music.