Americká speváčka Katy Perry je opäť voľná. Dvadsaťsedemročná Kalifornčanka už nerandí s 34-ročným hudobníkom Johnom Mayerom, po ktorého boku sa začala objavovať ešte pred začiatkom leta.

"Užili si spolu veľa zábavy, no ukončili to s tým, že zostanú kamarátmi," uviedol neznámy zdroj pre magazín People. "Ľudia z toho robili niečo viac ako to v skutočnosti bolo," dodal zdroj.

Dvojicu spolu po prvý raz videli 19. júna v meste West Hollywood, odfotili ich aj v stredu 1. augusta na romantickej večeri v Chateau Marmont v Los Angeles. Podľa očitého svedka sa vtedy držali za ruky, smiali sa a došlo aj na bozkávanie. John Mayer, ktorý má na konte sedem cien Grammy, má za sebou vzťahy s množstvom svetoznámych žien. Medzi jeho bývalé priateľky patria Jennifer Love Hewitt, Jessica Simpson, Minka Kelly, Jennifer Aniston či Taylor Swift.

Katy Perry po krachu manželstva s britským komikom Russellom Brandom randila aj s gitaristom kapely Florence and the Machine Robertom Ackroydom. Perry a Brand boli jedným z najsledovanejších a najprominentnejších párov šoubiznisu. Zosobášili sa 23. októbra 2010 v Indii, kde sa rok predtým v decembri aj zasnúbili. Ich manželstvo však stroskotalo už po 14 mesiacoch, pričom oficiálnym dôvodom rozvodu boli neprekonateľné rozdiely.

Zdroj: SITA
Foto:  AP Photo/dapd, Axel Schmidt

Súvisiaci interpreti: John Mayer, Katy Perry