Americká speváčka Ariana Grande a rapperka Nicki Minaj spoločne vystúpia na udeľovaní MTV Video Music Awards. O ich účasti na ceremoniáli, ktorý sa uskutoční 28. augusta v newyorskej Madison Square Garden, v stredu informovali predstavitelia MTV.

Dvadsaťtriročná Ariana Grande a jej o desať rokov staršia kolegyňa Nicki Minaj predvedú počas slávnostného večera skladbu Side to Side. Tá sa nachádza na albume Dangerous Woman, ktorý Grande vydala v máji a jej videoklip by mal uzrieť svetlo sveta už túto nedeľu.

Hudobníčky sa tak pridali k už skôr potvrdeným speváčkam Rihanne a Britney Spears. Prvá menovaná predstaví mix svojich hitov a taktiež si prevezme Michael Jackson Video Vanguard Award za prínos MTV. Spears, pre ktorú to bude prvé vystúpenie na MTV Video Music Awards od roku 2007, zas predvedie singel Make Me... spoločne s rapperom G-Eazym.

Fanúšikovia a fanúšičky sa tiež môžu tešiť na rappera Futurea, ktorý sa na tomto podujatí predstaví po prvý raz, a Nicka Jonasa so singlom Bacon v sprievode rappera Ty Dolla Sign. 

Organizátori MTV Video Music Awards zároveň zverejnili mená viacerých celebrít, ktoré sa predstavia počas slávnostného večera. Ceny budú víťazom odovzdávať Sean "Diddy" Combs, Kim Kardashian West, Alicia Keys, Ansel Elgort, Fifth Harmony, Jaden Smith, Tove Lo, Rita Ora, Shameik Moore či Bebe Rexha. Okrem nich sa na podujatí ukážu aj Keegan-Michael Key, Jordan Peele, Jay Pharoah, Nicole Byer alebo DJ Khaled. 


Zdroj: SITA, Billboard
Foto: Instagram.com/arianagrande

Súvisiaci interpreti: Ariana Grande, Nicki Minaj